Film van Banksy: Exit Through The Gift Shop

Delen

Brits kunstenaar Banksy, is wereldberoemd om zijn straatkunst. Zijn werk levert honderdduizenden euro’s op in een gallerij, maar zijn beste en meest controversiële werk leeft op de straat in de vorm van graffiti.

Vanaf 16 april draait in Amerika zijn laatste werk, een documentaire genaamd Exit Through The Gift Shop. Een bijzondere kijk achter de schermen bij ‘s werelds bekendste kunstenaars. Zo zien we in deze 5 minuten durende teaser naast Banksy ook Invader (bekend van de mozaïek space invadertjes) en Shepard Fairey (bekend van de blauw-rode Obama “Hope” posters) voorbij komen. Momenteel is nog niet bekend of deze documentaire ook in Nederland te zien zal zijn.

5 thoughts on “Film van Banksy: Exit Through The Gift Shop

  1. tanksy says:

    exit through the giftshop has been screened in the filmmuseum at vondelpark amsterdam recently

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *