Slinkachu: groots in kleine poppetjes

Slinkachu

Slinkachu begon in 2006 met het plaatsen van miniatuur poppetjes. Niet naast de trein set op zolder, maar in de grote mensen wereld. Zijn installatie project, onder de naam “Little People”, heeft al vele landen aangedaan om voetgangers te verrassen op straat. Waaronder ook ons Nederland.

Zijn nieuwste boek Big Bad City, met werk uit Amsterdam en Rotterdam, is vanaf oktober te koop. Het boek laten signeren door Slinkachu? Kom dan 1 oktober tussen 17.30 en 19.00 naar het American Book Centre op het Spui in A’dam.

Slinkachu

Slinkachu

Slinkachu

Slinkachu

Slinkachu

Slinkachu

> Bekijk meer werk van Slinkachu.

2 thoughts on “Slinkachu: groots in kleine poppetjes

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *