Street art pop-up store in Amsterdam

Project ASA Holiday pop-up store

Zoek je nog wat originele cadeaus voor de feestdagen dan moet je zeker naar Amsterdam. Project ASA komt met een Holiday pop-up store barstens vol met street art spul van 50 bekende nationale en internationale street artists. Werk op canvas, posters, prints, stickers, shirts, boeken etc. Dit wil je niet missen. Opening 24 november van 14:00-19:00 met DJ’s en live painting. En ook open van 12:00-18:00 op 1, 8, 15 en 22 december.

Meer info >

One thought on “Street art pop-up store in Amsterdam

  1. F. Hakkert says:

    Recent is er een unieke Pop-up Store geopend. De Erfenis Store; een galerie op de Ceintuurbaan 384 te Amsterdam. In de Erfenis Store kan men o.a. kunst uit erfenis exposeren voor een maand. Zowel in de Galerie als op hun website. een geweldig concept tussen winkel/galerie en internet. Hierdoor ontstaan unieke kunst collecties die gekocht of verkocht kunnen worden. Open van dond t/m zaterdag 11 tot 18.00 uur. http://www.erfenisstore.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *