De artsy schoenen van Jeffrey Campbell

jeffrey campbell schoenen sneakers

Het schoenen label Jeffrey Campbell maakt bijzondere schoenen die vaak door fashion bloggers en beroemdheden gedragen worden. De designers achter het label kijken vooral naar street style en vintage mode om elk seizoen weer met unieke schoenen te komen. Honderden studs, felle kleuren, prints, torenhoge hakken en aparte vormen: niets schikt het team van Jeffrey Campbell af, vandaar dat veel schoenen ware kunstwerkjes zijn die hoog op menig mode liefhebbers verlanglijstje staan. Bekijk hier 14 schoenen met een artsy feel:

jeffrey campbell schoenen sneakers

jeffrey campbell schoenen sneakers

jeffrey campbell schoenen sneakers

jeffrey campbell schoenen sneakers

jeffrey campbell schoenen sneakers

jeffrey campbell schoenen sneakers

jeffrey campbell schoenen sneakers

jeffrey campbell schoenen sneakers

Door Jeffrey Campbell.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *