Geillustreerde mode van Elvira ‘t Hart

elvira t hart fashion design

Tijdens het maken van kleding gaan veel details verloren die bij de sketches van de ontwerpen nog aanwezig waren. Door letterlijk kleding te maken van de deze sketches of lijnen en deze met een laser uit stof te snijden krijg je mooie vormen en bijzondere kleding stukken. Dit alles zonder perfectie: je ziet afgebroken lijnen en stukken die nog niet klaar zijn. Bekijk hier meer van Elvira ‘t Hart haar bijzonder kleding stukken.

elvira t hart fashion design

elvira t hart fashion design

elvira t hart fashion design

elvira t hart fashion design

elvira t hart fashion design

elvira t hart fashion design

Via Trendland, door Elvira ‘t Hart.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *