Man of Steele meets Lulu Guinness

joseph steele lulu guinness clutchHandtassen gemaakt met behulp van een kanon? Joseph Steele houdt wel van een uitdaging, en ging een samenwerking aan met Beautiful Crime en designer Lulu Guinness. 180 Clutches werden bewerkt met verf die uit een kanon geschoten werd met een snelheid van 96 kilometer per uur. Daarna zijn de tassen nog beschilderd met de hand, zodat ze allemaal uniek zijn. De tassen zou je kunnen ophangen in een frame, of natuurlijk dragen, al zit er wel een duur prijskaartje aan: de clutches zijn voor zo’n 300 pond te koop in de online shop van LuluGuinness.com.

joseph steele lulu guinness clutch

joseph steele lulu guinness clutch

joseph steele lulu guinness clutch

joseph steele lulu guinness clutch

steele-lulu-6

joseph steele lulu guinness clutch

joseph steele lulu guinness clutch

joseph steele lulu guinness clutch

Via Beautiful Crime, door Joseph Steele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *