Banksy expositie in de straten van New York

Banksy

Het is lang stil geweest rond Banksy. Vorige week doorbrak hij de stilte met bovenstaand werk op zijn website. Met de vermelding ‘Better Out Than In – October 2013′. Toen nog onbekend wat er exact bedoeld werd en waar het werk te vinden was. Er werd al snel gedacht aan Londen of Los Angeles waar hij de laatste jaren actief was. Nu weten we meer!

Dankzij een speciale website, banksyny.com, weten we waar Banksy daadwerkelijk mee bezig is. Better Out Than In is Banksy’s nieuwste expositie waar hij de straten van New York City voor gebruikt. Het eerste werk (zie hieronder) is vandaag geplaatst op banksyny.com en is te vinden in Chinatown. De website komt compleet met humoristische audioguide. Ook lijkt Banksy eindelijk, of in ieder geval voor deze maand, de stap te hebben gemaakt naar social media. Check instagram.com/banksyny en twitter.com/banksyny. Verwacht dus veel meer werk van Banksy deze maand. We’ll keep you updated.

Banksy

5 thoughts on “Banksy expositie in de straten van New York

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *