De ARTSY.nl kunstagenda 2014

Kunstagenda 2014

Vaste bezoekers was het wellicht al opgevallen. Hier bij ARTSY.nl hebben we de kunstagenda 2014 een flinke update gegeven. Bijna 40 artsy events waar van wij nu al weten dat je er bij moet zijn.

Dit jaar hebben we niet alleen naar Nederland gekeken, maar we gaan ook de grens over. Zo is er bijvoorbeeld Art Brussel, de hedendaagse kunstbeurs van Belgiƫ vol met jong talent. En over het zuiden gesproken, helemaal nieuw in 2014 is de Affordable Art Fair die in april voor het eerst naar Maastricht gaat.

Iets dichterbij op de kalendar is de Art Rotterdam Week in februari. Met kunst-en designbeurzen zoals Art Rotterdam, Art at the Warehouse, RAW Art Fair en OBJECT Rotterdam. Wie weet zien we jullie daar.

We blijven de kunstagenda updaten met de laatste events, expo’s en pop-up art stores, dus volg artsy.nl/agenda en onze Facebook pagina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *